Music for Life-actie van de N-VA groot succes.

Door Sofie Joosen op 2 januari 2018

Vlaanderen is een warme gemeenschap. Dat blijkt nogmaals na de massale steun die u de voorbije weken gaf aan de N-VA-acties voor de Warmste Week van Studio Brussel. In de aanloop naar Kerstmis haalden lokale afdelingen in heel Vlaanderen zo maar eventjes 51.735,17 euro op voor het goede doel. Een record.

Sofie trok de actie voor onze partij in de provincie Antwerpen. En met succes !!! Er werd maar liefst 19.325 euro ingezameld door onze afdelingen. Meteen ook een record. Het was dan ook met een stralende glimlach dat Sofie, samen met haar collega's, een grote cheque mochten afgeven aan StuBru-presentatrice Linde Merckpoel op Domein Puyenbroeck in Wachtebeke.

De opbrengst gaat naar de vzw’s Hartekamp en Zonnebloemen. Hartekamp organiseert zomerkampen, weekends en uitstappen voor kinderen die dagelijks medische zorgen nodig hebben. Zonnebloemblaadjes is een vereniging die zich inzet voor de integratie van kinderen en jongeren met een handicap door hen een onvergetelijk zomerkamp te bezorgen.

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is