Op zwier met Joosen en Demir

Door Sofie Joosen op 31 mei 2022, over deze onderwerpen: Duffel

Zondag 29 mei kreeg onze N-VA-afdeling hoog bezoek. Samen met Minister van Omgeving Zuhal Demir en vele anderen trok ik mijn wandelschoenen aan. Onder begeleiding van Natuurpunt trokken we door het natuurgebied De Mosterdpot. Nadien werd er nog lang bijgepraat tussen pot en pint.

De weergoden waren ons niet gunstig gezind maar dat lieten de vele wandelaars en sympathisanten niet aan hun hart komen. Goedgemutst trokken we met z'n allen de bossen in voor een frisse wandeling. Zelfs enkele boeren uit de omgeving tekenden present. Ze overhandigden naast een brief met opmerkingen bij het stikstofakkoord ook enkele manden met lokaal geteelde producten, een mooi gebaar. 
De minister was aangenaam verrast door de grote opkomst en maakte ruim de tijd om met iedereen een babbeltje te slaan. Er werd veel gelachen, gediscussieerd, gedronken en geklonken. Het is mooi om te zien dat de Vlaming sinds de coronacrisis de lokale natuur herontdekt heeft. Natuurgebied De Mosterdpot was dan ook de perfecte locatie voor dit evenement. We willen uitdrukkelijk Natuurpunt bedanken voor de vlotte en zeer aangename samenwerking. Hieronder kan u enkele sfeerbeelden bekijken. Hopelijk mag ik u verwelkomen op een van onze volgende activiteiten. 

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is